Waar ga jij opzoek naar een loopbaancoach?

7 Nov 2022 2 min read No comments Blog
Featured image

Loopbaancoaching is in deze tijd een serieus fenomeen. In een tijd waarin veel veranderingen plaats vinden gaan mensen op zoek naar de verandering die bij hen het beste past. Verandering op het gebied van werk. Want ondanks en misschien wel omdat je werk een groot deel van je waakzame leven beslaat, is het belangrijk die in te vullen op een manier waar je gelukkig van kunt worden en waar je achter staat.

Maar hoewel iedereen wel heeft gehoord dat je ‘je passie moet volgen’ is het niet voor iedereen even duidelijk waar die passie ligt en hoe je daar eventueel mee in je levensonderhoud kunt voorzien. Iemand die met je meedenkt kan dan een welkome aanwinst zijn. Als die persoon dan ook nog kaas van de kwestie heeft gegeten, er daadwerkelijk veel van weet, dan ben je spekkoper. Zo iemand is een loopbaancoach.

Waar vind je een loopbaancoach?

Loopbaancoaches kun je verspreid door het land vinden. Zoek je bijvoorbeeld een loopbaancoach in Den Haag dan zit je zeker goed. In Den Haag is het hoofdkantoor van Loopbaanpoort.nl gevestigd. In Loopbaanpoort.nl zijn diverse coaches verenigd.

Allen zijn zij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in hun werk. Dit bereiken zij door middel van loopbaancoaching en outplacement. Hun aanpak werkt zo goed omdat zij naast vakkundig ook betrokken zijn en persoonlijke aandacht schenken aan hun cliënten.

Maak eerst kennis

Nieuwsgierig geworden? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een gratis kennismakingsgesprek te boeken. Hierin kun je je coach leren kennen die jou kan gaan begeleiden. Jullie bespreken wat jouw loopbaanvragen zijn. En wat de stappen zijn die nodig zijn om je doelen te bereiken. De coach legt je een stappenplan voor en als je je hierin kunt vinden kunnen jullie afspreken om samen het traject in te gaan.

Het traject dat voor jou op maat is gemaakt. Doorgaans beslaat zo’n traject tien tot vijftien uur, verspreid over een drie maanden. Gemiddeld, want als je die uren liever over een langere tijd wilt benutten dan kan dat in overleg ook. Jullie gaan aan de slag om te ontdekken wie jij eigenlijk bent op je werk. Wat je wilt van je werk. Je talenten en ook je pijnpunten blootleggen. Zodat je je bewust bent van wat je doet. Zodat je wát je doet met aandacht doet.

Ben je aan het einde van het traject dan ben je klaar om de wereld te veroveren.

Maar ook dan kunnen de coaches van Loopbaanpoort.nl je nog verder brengen.

Zij kunnen je helpen met effectief solliciteren en netwerken. Of, als je voor jezelf wilt werken, je helpen om een eigen onderneming op te zetten.

Neem bij zo een belangrijke keuze als bij loopbaanvraagstukken dus liever geen risico maar benut de kennis en expertise van een loopbaanexpert.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *