Mouwlengte 7 overhemden voor een perfecte pasvorm

27 Feb 2018 1 min read No comments Blog
Featured image

Mouwlengte 7 ontwerpt stijlvolle overhemden, met een extra lange mouw. Bij Mouwlengte 7 hebben mannen ruime keuze uit smaakvolle, moderne overhemden met een perfecte pasvorm, speciaal voor de lange man. De overhemden zijn beschikbaar in verschillende kleuren en prints, van casual tot chique. Voor elke man wat wils.

 

Wat betekent de naam Mouwlengte 7?

De naam Mouwlengte 7 is afgeleid van de Engelse benaming: Sleeve7,® internationaal vaak afgekort als SL7. De term wordt gebruikt wanneer de mouwlengte van een overhemd 70 centimeter of meer betreft. Dit is circa vijf centimeter langer dan een standaard blouse. Perfect voor de Nederlandse man, die bekend staat als de langste man ter wereld. Een mouw 7 shirt is in de regel geschikt voor mannen boven de 1.80 meter, met lange armen. De gemiddelde man van 1.90 meter of langer heeft vaak sowieso een mouwlengte 7.

 

Onderscheidend in kwaliteit

Mouw 7 onderscheidt zich in kwaliteit door te werken aan de hand van een zevental ‘essentials,’ speciaal ontworpen voor een perfecte pasvorm. Allereerst uiteraard de extra lange mouwen. Hiernaast bieden de overhemden van Mouw 7 extra ruglengte. Ideaal om je blouse netjes in je broek te kunnen stoppen. Onderscheidend is ook de unieke positie van de tweede knoop, het gebruik van originele, eigen ontwerpen, een moderne snit, en persoonlijke service. Alle overhemden zijn bovendien gemaakt van 100 procent katoen.

 

Keuze voor kwaliteitskatoen

De stof die wordt gebruikt voor het maken van de overhemden van Mouw 7, bestaat altijd uit 100 procent kwaliteitskatoen. Katoen is een natuurlijke vezel, afkomstig van de katoenplant. Katoen heeft de eigenschappen goed te ademen, vocht te absorberen en zeer huidvriendelijk te zijn. Klein nadeel van de katoenen stoffen is dat zij kunnen kreuken. Mocht je een hekel hebben aan strijken, dan kun je kiezen voor een kreukvrij model van Mouw 7.

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *