Ketting met naam cadeau geven

24 Aug 2020 2 min read No comments Blog
Featured image

Een ketting met naam wordt weer steeds vaker gedragen. Het is dan ook een heel mooi geschenk voor iemand die bijvoorbeeld jarig is, of is geslaagd. Wil je een ketting met naam nog persoonlijker maken dan kun je deze ook voorzien van een foto of een foto laten ingraveren. Omdat er veel verschillende soorten kettingen te koop zijn waarin je een naam kunt laten graveren heb je altijd een uniek cadeau. Zowel vrouwen als mannen én kinderen kunnen een ketting die is voorzien van een naam dragen. Op dit moment is het helemaal hot om meerdere initialen op een hanger van een ketting te laten graveren. Deze initialen worden gescheiden door een fijne streep. Aan veel kettingen kun je ook een hanger hangen en deze kun je dan voorzien van een naam, initialen of een foto.

Vaak geeft men een ketting met naam bij een speciale gelegenheid

Steeds vaker wordt een ketting met naam gekozen als cadeau bij een speciale gelegenheid. De geboorte van een kindje is zo’n speciale gelegenheid. Je kunt ervoor kiezen om de naam van het kindje in een bepaalde vorm hanger te laten graveren. Je kunt ook een foto laten ingraveren. Je kunt geen persoonlijker cadeau geven of krijgen! Wanneer je liever geen ketting geeft of al een mooie ketting hebt, kun je kiezen voor een armband met naam. Ook een armband is verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Laat in de armband zelf de naam graveren of koop er een bedel of meerdere bedels bij en laat die graveren met een naam. Je kunt ook symbolen op een armband of ketting laten graveren. Zo kun je een medisch alert symbool voorzien van een tekst waarin wordt aangegeven dat je bijvoorbeeld suikerpatiënt bent.

Speciale kettingen voor een speciale persoon

Het ideale cadeau voor een speciaal persoon? Geef dan een mooie ketting met naam. Je kunt een ketting op vele manieren voorzien van een gravure bijvoorbeeld met een: naam, tekst, datum, initialen, vingerafdruk, logo, foto of met een symbool. Natuurlijk kun je ook een naam en datum of initialen en foto graveren. Dat ligt aan de ruimte die je hebt op de ketting die je graag wilt, of van de ruimte op de hanger die je bij die ketting koopt. Voorbeelden van speciale kettingen voor speciale personen zijn: vriendschapsketting, mamaketting, munt ketting. SOS ketting of een ketting voorzien van een speciale hanger. Hangers die geschikt zijn om aan een speciale ketting te hangen zijn verkrijgbaar is vele modellen zoals een: staafhanger, hondenpootjes, letters, babyvoetjes, hartvorm of een hart in twee helften, puzzelhanger, een kruisje of gewoon een rond- ovaal of vierkant plaatje.

Een SOS ketting of armband

Je kunt bijna elke armband of ketting met naam laten maken, of met een foto of een speciale tekst. Wanneer je medische problemen hebt is het ook handig om een armband of ketting te voorzien van een tekst waarop gewaarschuwd wordt dat jij een medisch probleem hebt. Zo’n medische tekst kun je voorzien van het medische rode logo. Zo is voor omstanders en hulpverleners duidelijk zichtbaar waarop men moet letten. Je kunt voor jouw kind of kinderen een SOS armband of ketting laten maken waarop hun naam staat en eventueel een telefoonnummer of een adres. Zeker wanneer je op vakantie bent of aan zee is zo’n armband of ketting géén overbodige luxe.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *