Een Ornament op voet, de eyecatcher voor je interieur

27 Aug 2021 1 min read No comments Blog
Featured image

Woonaccessoires, ons huis kan natuurlijk niet zonder. Een bank een tafel en een dressoir, dan is natuurlijk wel erg kaal. Daarom is het belangrijk te kiezen voor de juist woonaccessoires die je interieur net dat stukje extra geven. We zien steeds vaker dat mensen kiezen voor een echte Eyecatcher in huis! Zo kun je gaan voor een grote vaas, prachtig Ornament op voet of een schilderij voor boven je bank. De laatste jaren hebben ornamenten een ware opmars gemaakt en zien we ze steeds vaker terug binnen de verschillende interieurs. Ornamenten zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren! In dit artikel vertellen we je er alles over en bespreken we ook de verschillende soorten ornamenten.

Gouden ornament op voet

Wil jij een echte eyecatcher, dan is een gouden ornament op voet een perfecte keus. Wel is het belangrijk er voor te zorgen dat je niet teveel goud in je huis hebt. Zo is de combinatie goud met zwart of goud met groen erg populair. Zorg ervoor dat je werkt vanuit een basiskleur en vanuit daar verder werkt met accentkleuren. Ga voor een groene muur en kies voor gouden of zwart ornament. Op deze manier zorg jij ervoor dat je Ornament alle aandacht krijgt en op deze manier een echte eyecatcher is!

Houten ornamenten

Dat ornamenten in allerlei soorten en maten beschikbaar zijn, dat is natuurlijk niet zo vreemd. Zo zijn naast gouden ornamenten ook de zwarte (houten) ornamenten immens populair. Heb jij een landelijk interieur, dan is een houten ornament een prachtig decoratie stuk. Heb jij een industrieel interieur, dan is een metalen (zwart) ornament op voet de beste keuze.

Ornamenten Combineren

Woonaccessoires versterken elkaar door verschillende kleuren en vormen met elkaar te combineren. Dit geldt ook voor ornamenten. Zo kun je een groot ornament combineren met een kleiner ornament of een Gouden ornament op voet met een ornament zwart ornament op voet. Op deze manier zorg jij door de combinatie van verschillende kleuren en verschillende maten voor een extra dimensie binnen jouw interieur.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *