Een fiets kopen in Almere of toch liever leasen?

9 Jul 2020 2 min read No comments Blog
Featured image

Wanneer je fietsenwinkel Almere bezoekt, kom je er al snel achter dat een fiets kopen niet de enige optie is. Het is namelijk ook mogelijk om een fiets te leasen via een leaseplan. Een fiets is vandaag de dag niet zomaar een uitgaven die je even doet. Vooral E-bikes zijn prijzig. Wanneer je niet direct het gehele bedrag op je spaarrekening hebt staan maar wel nu een nieuwe fiets nodig hebt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen, dan is het leasen van een fiets een hele mooie oplossing. Je kunt kiezen uit 6 looptijden wanneer je kiest voor een leasefiets, namelijk 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Het betreft een financial lease dus na afloop van de leasetermijn blijft de fiets gewoon uw eigendom.

Onbezorgd rondfietsen op een fiets van fietsenwinkel Almere

Of je nu op een stadsfiets, een E-bike of een scooter rijdt. Je ontkomt er niet aan dat je favoriete vervoersmiddel zo af en toe onderhoud of een kleine reparatie dient te ondergaan. Je fiets repareren, dat kan je natuurlijk zelf doen wanneer het om een klein probleem gaat. Maar wil je het liever door een professional laten uitvoeren? Bel dan voor een afspraak naar fietsenwinkel Almere en breng je fiets langs bij de fietsenmaker in de winkel gevestigd op Markerkant 12 in Almere. Een lekke band, een nieuwe voorlamp, ketting er weer op leggen of een servicebeurt voor een stadsfiets, elektrische fiets of bakfiets? Onze professionele fietsenmaker staat voor uw fiets klaar en zorgt dat u snel weer kunt genieten van uw favoriete vervoersmiddel.

Een fiets kopen of leasen doe je het liefst bij een fietsenwinkel met een totaalconcept

Een fiets kopen in Almere of er één leasen kun je eenvoudig online doen. Maar let wel op dat je een fietsenwinkel kiest met een totaalconcept. Kijk dus niet enkel naar de prijs! Sommige fietsen webshops leveren de fiets namelijk af in een doos als bouwpakket. Je betaald hier een fractie minder voor maar je moet wel zelf aan de slag. Een fiets van fietsenwinkel Almere is volledig en veilig voor je afgemonteerd door onze professionele fietsenmaker voordat deze bij je thuis afgeleverd wordt. Vervolgens is het eenvoudig om een servicebeurt of reparatie in te plannen en daarvoor onze fietsenwinkel in Almere te bezoeken.

Meten is weten

Een ander voordeel van een fiets kopen in Almere in onze fysieke fietsenwinkel is dat je deze kunt passen en uitproberen. Een fiets moet namelijk afgesteld worden op je lengte om zo de perfecte fietshouding te creëren. Maar ook de fietsaccessoires zoals de handvatten, trappers en het zadel zijn erg persoonlijk. Wat jij fijn vindt hoef niet te gelden voor een andere fietser. Kom in de fietsenwinkel in Almere daarom gewoon eens een testritje fietsen voordat je overgaat tot het kopen of leasen van een fiets.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *