De mens wordt langer dus T-shirts ook

27 Feb 2018 1 min read No comments Blog
Featured image

Hoewel de Europese mensen de afgelopen decennia steeds langer werden bleven de T shirts maar dezelfde lengte. Deze groeiden helaas niet mee. Gelukkig zijn er nu ook volop T shirts voor lange mensen te koop. Voor hele lange mannen zij er extra lange T-shirts.  Het grote voordeel van deze shirts is dat ze netjes in de broek blijven zitten. Niets is vervelender dan een te kort shirt. Minder snel een koude rug krijgen is dan gelijk ook één van de voordelen van extra lange T-shirts. Ook voor iemand die niet lang is maar een gewone lengte heeft maar vrij smal gebouwd is zijn lange T shirts een uitkomst. Normaal gesproken moet diegene voor zijn postuur een kleine maat hebben wat tot gevolg heeft dat het shirt te kort wordt. Dus niet alleen lange mensen maar ook kleinere smalle mensen ervaren veel voordelen van het dragen van een langer T shirt.

De vraag is t-shirt of T-shirt

Misschien heb je er nog nooit bij stilgestaan maar misschien ook wel. De grote vraag is is het t-shirt of T-shirt? Waarom een hoofdletter? Dit probeer ik je nu voor eens en altijd duidelijk te maken. Stel je even een T-shirt voor, in gedachten. Of voor de minder goede beelddenkers onder ons pak er gelijk eentje bij, dat maakt het nog duidelijker. Wat zie je? Hoogst waarschijnlijk een middenstuk, voor om het lichaam, met links en rechts een korte mouw voor allebei je armen. Welke vorm zie je er in? Juist, met een béétje fantasie is dit de vorm van een hoofdletter T.

Pillen van de T-shirts

De wrijving van de kleding is de grootste oorzaak voor het pillen van de stof. Vooral in een droger kan kleding snel pillen. Kleding wordt daarin vaak duizenden keren gekeerd, wat veel wrijving veroorzaakt. Een goede manier om het pillen van kleding te voorkomen is door niet langer de gevoelige kledingstukken in de droger te doen. Doe je dit wel, keer de kleding dan in ieder geval binnenstebuiten of stop ze in een speciaal droger zakje.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *